De ce aplicarea extensiilor de gene este una dintre cele mai bine platite ramuri din industria de infrumusetare?

de-ce-aplicarea-extensiilor-de-gene-este-una-dintre-cele-mai-bine-platite-ramuri-din-industria-de-infrumusetare

curs geneAplicarea extensiilor de gene fir cu fir este unul dintre cele mai bine plătite domenii din industria de beauty. Dacă o manichiură încă mai poate fi 50 de lei, prețul pentru extensiile de gene pornește de la cel puțin 150 de lei și poate ajunge și la ordinul miilor de lei în cazul unor gene foarte extravagante.

Multă lume se întreabă care este motivul pentru care această ramură este atât de bine plătită.
Ei bine, în primul rând, această muncă este extrem de migăloasă și de minuțioasă. Fiecare geană a clientei trebuie mânuită rând pe rând cu grijă și profesionalism. Acest procedeu necesită o foarte mare putere de concentrare și răbdare din partea tehnicianului. Acesta trebuie să fie foarte atent și să nu facă nici o mișcare greșită, pentru că lucrează cu ochii clientei.
O clipă de neatenție sau o mișcare mai bruscă poate conduce la rănirea clientei, astfel că lash artist-ul trebuie să fie extrem de concentrat pe tot parcursul procedeului de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir.
Un alt motiv pentru care această meserie este atât de bine plătită este reprezentat de factorul mare de risc. Dacă un tehnician nu lucrează bine, acesta pune în pericol sănătatea clientei care poate dezvolta probleme de sănătate la nivelul ochilor.
Mai mult, un tehnician extensii gene trebuie să investească constant în pregătirea sa, pentru a-și perfecționa tehnica și pentru a fi la curent cu toate trendurile alfate într-o continuă schimbare.
Așadar, o parte din veniturile acestuia merg spre cursuri de specializare și perfecționare. Un astfel de curs, extrem de valoros din punct de vedere al informațiilor oferite și care are un preț redus este cel al Paulei Lupu. Trainerul a creat un curs online extensii gene care te va ajuta să începi chiar acum această carieră profitabilă. Înscrie-te acum!

Leave a Reply